OBISK IZ AMERIKE

7.03.2010

Trener ameriške rokoborske ekipe na obisku Ocena 4/5 (1 glas) Za ocenjevanje se prijavite 12345 Milan in RustyOrodja: Pošlji prijateljem NatisniDodaj prispevek v: Facebook Google Netlog Live Avtor: Milan Belec Milan Belec sobota, 6. marec 2010 ob 23:25 V sredo, 3. marca je prišel na obisk prof. Rusty, trener ameriške rokoborske ekipe. Ekipa sodeluje na mednarodnem turnirju v Murski Soboti, pred tem pa so bili udeleženci turniraja v Beogradu. Tam so se srečali z našimi ljutomerskimi rokoborci in trener Miloš Horvat je navezal stike z njimi, tako so prišli v našo deželo, kjer bodo spoznali nekaj novega.

Rusty je bil presenečen nad lepotami in raznolikostjo naše pokrajine. Največje presenečenje zanj pa je bilo, ko je videl zastavo Republike Prlekije. Z veseljem je sprejel protokolarno darilo in ta zastava bo obešena na prestižnem mestu na univerzi v Ameriki. Obljubil je, da bo navezal kontakt ter nam posredoval vabilo za obisk njihovih krajev. Izziv za vlado republike.

  • Share/Bookmark

V kategoriji miks

 

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev